Jordbær med chokolade. . . Fyyyy

Mødregruppe hygge.

Endnu en dejlig dag i den skønne mødregruppe, vi var hos mig i dag og der var gang i alle børn, som stadig er skide søde og sjove på hver deres måde. 

Kalle er gruppens ballademager og kør’ fuld skrald på alle tangenter, han elsker at være på og underholder gerne hvis der skulle blive for stille.
Liva er en hyggefis som gerne vil kigge på drengene, når de leger vildt, hun er mega nem til smil og synes generelt at alle der giver prinsessen opmærksomhed også fortjener at få et smil med på vejen. Liva er også indehaver af de smukkeste æblekinder, jeg længe har set.
Anton gruppens akrobat er super meget fremme motorisk og helt sikkert gruppens nr 1 i dysten “hvem kan/vil ligge længst tid på mave ” han er fuld af energi og forstår virkelig at bruge kroppen.
Viktor er den rolige dreng med det kølige overblik, han holder lav profil og observere de andre børn lege, han kan godt give lyd men galer ikke op.  Med Viktor forgår alt stille og rolig dog kan han dog godt nyde en vild hoppetur, hvis man bare kan sidde stille, nyde livet og fundere over livets store spørgsmål ved mor efterfølgende. 
Sidst men ikke mindst har vi så Lukan som er en skrummeløre, han vil godt smile og have opmærksomhed fra andre folk, hvis han bare kan gemme sig ved mor, når han bliver fjalet eller synes der er blevet kigget nok på ham. Lukan kan godt lide at se på de andre børn blive underholdt af deres mor men han behøver ikke selv være i centrum, han vil helst bare være med på en lurer, den type der hader at blive trukket op i manegen i cirkus . . . 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær med chokolade. . . Fyyyy