Skyd mig ude bagved !

Ikke passe sit job igen !

I dag hos lægen var der ingen kære mor eller dvs det var der nok for lægen vil jo bare beskytte mig og mit ufødte barn,  lægen gik med til en deltidssygemelding selvom hun nok mente en fuldtidssygemelding var bedre ! Jeg forslog jeg bare kunne arbejde lidt hjemmefra, det jeg magtede selvfølgelig og hun understregede meget meget kraftigt at det hed max et par timers arbejde hver dag og ikke mere bare fordi jeg følte jeg lige kunne, kvalme og opkast i forbindelse med graviditet er nemlig ofte stærkt forbundet med psyken og stress, dvs. Man skal slappe af så meget som muligt for at holde kvalmen og opkast nede, jo flere tanker med dårlig samvittighed over ikke at slå til eller stress over det man skal nå eller det man ikke når, jo værre får man det ! Jeg fik i dag lov at begynde på kvalmestillende piller igen, det hjælper på jeg ikke kaster så meget op men desværre ikke ret meget på kvalme, det vil sige jeg nogle gange godt kan have en god periode i løbet af dagen ! Hvad sker det for jeg bare ikke kan tåle at være gravid ! Nick er som altid en kæmpe støtte og jeg er meget taknemmelig for jeg har ham ellers ved jeg da ikke lige hvad jeg skulle have gjort, eller dvs hvis jeg ikke havde ham var jeg nok ikke gravid og dårlig nu, ved nærmere eftertanke er det faktisk hans skyld, Nicooooooo ( ej bare gas, han er bare helt fantastisk også til at tage sig af Lukan når kedelige mor bare ligger mut og stille på sofaen dagen lang) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyd mig ude bagved !