Forårsjakke til Lukan !

Ferie Malaga

Flybilletterne er købt !!! Vi har lånt dette skønne sommerhus i Malaga, det ejes af Momses svigersøn Frank ! Huset ligger for sig selv og indeholder alt man har brug for til en ferie med børnene ! Der er en stor lækker pool til huset og vi kan ikke vente på vi i maj tager afsted og slapper af ! Der er ikke de store shopping muligheder og vilde aktiviteter men med Lukan på 2 år og en lille baby så behøver vi også bare et sted vi kan være sammen og slappe af og forventer da også vi kan nyde en kold øl ved poolen om aftenen når de små er puttet ! Søde Frederikke har også fået fri fra skole og skal med så det bliver en rigtig skøn ferie !

 

image

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsjakke til Lukan !