Fødselsdag for Frederikke !

Første løbetur siden mit kejsersnit !

Nu skulle det altså være ! Da gæsterne var gået og jeg havde smidt mig på sofaen og mine øjne næsten var gået i tænkte jeg at jeg heller måtte slæbe mig ud og løbe i håb om at få lidt fornyet energi, det var mega koldt, det både blæste og regnede men jeg gjorde det ! Det blev kun til et par kilometer men lidt har også ret og eftersom det ikke engang er 5 uger siden jeg har fået kejsersnit så må jeg også heller starte langsomt ud ! Det var en skøn tur og nu er jeg sku i gang ! Nicolai skulle lige lave fis på vores selfie som han altid gør !

image

 

image

 

image

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag for Frederikke !