Syg Lukan !

Lukan under dynen !

I dag er jeg hjemme med Lukan, han føles ikke varm i dag men klager over ondt i panden, han er forkølet og hoster, jeg ved ikke om han har noget pandehule betændelse eller blot influenza uanset regner jeg med tiden gør noget ved det, jeg har sagt han ikke må lege men skal slappe af på sofaen med en dyne, han sagde til mig at han vil sige til når han ikke har ondt i panden mere for så ville han gerne lege igen.

Selvfølgelig er jeg nødt til at blive hjemme med ham men jeg synes bare det er øv igen at melde pas til job, det er lidt sjovt for jeg tænkte med det samme at Lukan sagde han har ondt i panden imorges at øv så kunne jeg ikke komme i Bilka i aften med Jenny som planlagt, jeg har jo altid selv lært at hvis man ikke kan tage på arbejde/skole så kan man heller ikke andet, ha ha lidt fjollet men shit jeg synes det er flovt hvis jeg møder en arbejdskollega i Bilka i aften når jeg ikke har været på arbejde i dag, det er nok lidt skørt men sådan har jeg det selvom det ikke er mig der er syg !

Det er fanme godt jeg meget sjældent er syg selv for hold da op alt det fravær jeg har pga syge børn !

Vi overvejer faktisk at vaccinere begge børn mod influenza eller især Mikas som bliver hårdest ramt i vinterperioden men jeg kan ikke lige bestemme mig for om der er noget forkert i det og at de skal lade kroppen selv danne antistoffer og så er der jo også det med de skal stikkes ! Nå lige nu er det blot en overvejelse !
img_9375

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syg Lukan !