Gode nyheder !

Vi er bare mega uenige !

Da jeg kom hjem fra håndbold sad Mikas helt udkørt i klapvognen og Nick var også træt og nok også lidt frustreret , Mikas havde igen haft en dårlig aften med opkast og gråd, ingen feber. Nick siger straks han tror det er refluks men vi har ikke givet ham refluks medicin i 14 dage og jeg tror det er astmatisk bronkitis der får ham til at kaste op, i hvert fald er vi uenige og vi ved ikke helt hvad vi skal stille op, alt er bare gået så godt hen over sommeren og nu ja så går det bare lidt nedad igen ! Det er bare mega frustrerende og jeg orker næsten ikke at fortælle arbejde/familie/venner at vi igen bøvler med Mikas, de hør’ igen kun om stakkels Mikas og jeg ved ikke om jeg bare er total hønemor men jeg er bare SÅ MEGA TRÆT af at være bekymret og frustreret over Mikas er dårlig så tit, jeg ved bare ikke hvad vi skal gøre og Nicolai fisker lige så meget rundt i blinde som jeg gør og det er bare MEGA træls ! Vi har bare haft en super god periode henover sommeren uden medicin og begynde at give ham refluks medicin når ham måske bare er dårlig af en anden grund er også træls, vi fisker bare i blinde og jeg er total mega depri over det !

Jeg ved godt der både er venner og familie der læser med og beklager hvis I er trætte af at høre om Mikas, tro mig jeg er også mega træt af at fortælle om det men lige nu er det, det der fylder i mit hovede. Så lad være at spørge hvis I ikke gider at høre det så vil jeg blive bedre til at holde det for os selv hvad Mikas tumler med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode nyheder !