Organdonation !

Helt hul i hovedet !

Hold nu op en forskrækkelse jeg fik i dag, jeg havde mega travlt på job og havde glemt at få lyd på min mobil og da jeg kiggede var der en tlf svarer besked, det var fra børnehaven om jeg skulle ringe tilbage til dem, jeg ringede med det samme og fik afvide at Lukan havde været ude for et uheld, hold nu op jeg nåede at tænke alt muligt inden de sagde han var ok men var blevet slået med en pind i hovedet af en af de andre børn. Lukan havde slået hul i hovedet, det havde blødte ret meget og de var lidt i tvivl om der stadig sad noget pind i såret !!!

Puha jeg tænkte det værste og turen fra Herning var bare mega lang, pædagogen jeg talte med havde sagt at Lukan var mega sej og ikke havde grædt heller ikke da de 2 voksne havde vasket blod af hans hovede og vasket såret, de havde givet ham en slikkepind og den havde skabt stor glæde !

Da jeg kom blev jeg da også mødt af en rigtig glad og upåvirket dreng, der lige måtte en tur med over til lægen og få kigget såret efter, det var et meget lille sår og ikke så dybt så det skulle limes så heldigvis for det, det gik fint ved lægen indtil de begyndte at rode i det med en pincet for at se om der sad noget pind så ville Lukan sku ikke mere men vi fik det overstået og smuttede i kiwi for at købte en del lækkerier !

Vi hentede Mikas, kørte hjem og spiste usundt og hyggede på sofaen !

Hold nu op jeg nåede at blive bange men er super glad for der ikke var sket noget alvorligt at pædagogerne bare er så gode til at håndtere disse situationer på en rolig og fornuftig måde !

img_0664 img_0665 img_0667

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Organdonation !