Hak i hagen !

Mikas syg !

Hold nu op en lang nat, Mikas havde mega høj feber, han var brandvarm og urolig, vi snakkede om det ved aftensmaden at der måtte være noget under opsejling fordi han ikke ville have aftensmad ! Mikas går ellers aldrig glip af et måltid, han er typen der sætter sig til bordet med det samme man dækker bord uanset hvor længe der er til maden kommer, han er så madglad og vi vidste derfor der nok var noget undervejs !

Nå men vi skal nok ikke klage, det er længe siden der sidst har været noget og at han så lige får en lille influenza det er da træls og synd for ham men til at overskue, han har desværre også kastet slim op siden lørdag sent aften altså i forbindelse med hoste så det er ikke så fremmede for os at der i forbindelse med astmatisk bronkitis anfald også kommer influenza i kølvandet !

Jeg har taget barnets første sygedag i dag og vil om muligt prøve at vente med arbejdsopgaver til imorgen hvor Nick har lovet at være hjemme om nødvendig !

img_0764

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hak i hagen !