Bedring Mikas !

Det går altså den rigtige vej !

I dag har været noget bedre end igår så mon ikke jeg snart hopper og springer igen ! Efter arbejde skulle jeg lige hjem og ligge ned, var meget træt i nakken og da jeg kom op kunne jeg gå ude og nyde det fine vejr, havde lige en liggestol som jeg lige var henne og hvile mig lidt på et par gange når nakken brokkede sig men det gik fint, nu har jeg lige brugt en time på sofaen i ro og så regner med jeg kan tage på togtur med drengene i aften, Mikas elsker tog så vi tager bare toget fra Ringkøbing til Lem, det tager kun 10 minutter men bedre end ingenting og så henter Nick os i Lem !

Mikas og Lukan bliver ellevild !

Resten af weekenden står også bare på afslapning og scanning søndag (som jeg synes er flovt og unødvendigt, hvis bedringen fortsætter imorgen og søndag) jeg har bestemt mig for at uanset hvor godt det går så tager jeg afsted og får tjekket alt er ok og er det ok så vil jeg igang med at træne ryg og nakke så jeg ikke kommer til at bøvle med nakken og knoldpine fremover ! Jeg er optimist en solrig fredag og bare mega lykkelig over at mærke bedring for indtil igår har det kun gået ned af bakke men jeg tror på det vender ! Nu skal jeg bare slappe godt af i weekenden så ruller vi igen !

img_1376

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedring Mikas !