Øjenbetændelse Mikas

Skide nakke !

Var ved egen læge i dag og det gik ok, jeg fik en pillekur som skulle løsne op inden fredag og hvis det ikke var bedre skulle jeg ringe til hende fredag igen, det må ikke blive ved at stå på ! Det var det gode, det knap så gode var at hun sagde jeg skulle sygemeldes fra arbejde med det samme da jeg risikere kroniske smerter eftersom nakken er forstuet og skade på nerver mm også kan være aktuelt såååå løsningen er her og nu, ro og afslapning samt henvisning til en kiropraktor i Skjern der skulle være ekstra god til den slags skader ! Nå men jeg sagde at en fuldtids sygemelding ikke kommer på tale,  lægen kunne simpelthen ikke forstå at mit arbejde ikke kunne undvære mig og var interesseret i jeg kom på fode igen og til det måtte jeg bare sige at arbejdet helt sikkert kunne undvære mig og ville udvise forståelse men at det er fra min side, jeg ikke kan sygemeldes, det kan min samvittighed ikke bære!

Jeg vil selvfølgelig ikke have det bliver noget kronisk og ved også godt at var det en anden end mig selv ja så synes jeg også at personen skulle blive hjemme men når det handler om mig så er det noget andet !

Så nu må jeg se hvad jeg gør, måske korte dage lige her indtil der er bedring det kan jeg bedre overskue end ikke at dukke op, jeg ved det ikke, jeg må snakke med min chef, måske jeg hurtig mærker bedring, man har dog lov at håbe ! Jeg er allerede optimist bare med tanken om at det skal blive bedre inden fredag ellers skal der gøres noget yderligere så jeg ikke ender med kronisk hovedpine og nakkesmerter.

Min læge taler altid lige ud af posen og med løftet pegefinger sagde at nu skulle jeg tage til ham kiropraktoren og så SKULLE jeg altså høre efter hvad han sagde til mig !

Jeg er total i vildrede for ved godt hvad jeg burde men jeg skal også selv kan være i det og det kan jeg ikke med en sygemelding, det ved jeg bare jeg ikke magter !

(Til de 2 kollegaer jeg ved læser bloggen i ny og næ, jeg ved hvad I vil sige MEN det er bare anderledes for mig, så I slipper ikke helt for at se mig 🙂 )

krydser finger for hurtig bedring !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenbetændelse Mikas