Badedate

Min nakke kan ikke lidt mit arbejde !

Første dag tilbage på arbejde og allerede fra omkring kl 10 kunne jeg mærke min nakke blev spændt og kl 13 havde jeg knoldpine som bare blev værre og værre, på vej hjem i bilen halvsov jeg bare og med det samme jeg kom hjem kastede jeg et par hovedpinepiller indenbords og så kunne det tage toppen af knoldpine men det er helt gal med den skide nakke !

Jeg slog den for længe siden til håndbold og herefter har jeg ikke rigtig kunne holde til skrivebordsarbejde så det er bare noget lort !

Jeg vil imorgen kontakte min sundhedsforsikring igen og få gang i nogle flere behandlinger ved fys og kiropraktor ! Og så skal jeg bare have en bedre stol på jobbet snarest !

Det er faktisk noget rigtig møg !

Inden sommerferien da jeg gik fast ved fys og kiropraktor kunne de få hovedpinen til næsten at gå væk og jeg synes det gik den rigtige vej men nu er det alt for spændt i nakken fordi jeg har holdt pause fra behandlinger og er startet på job igen, fuck det er nedtur jeg skulle slå den skide nakke. Inden jeg kom til “skade” var min krop uden de vilde skavanker men blot en forkert takling på en håndboldbane har smadret min nakke og det er bare så skod, jeg er så nervøs for om det aldrig bliver helt godt igen, her til aften er det i hvert fald bare noget møg og jeg frygter endnu en dag med knoldpine imorgen !

Lige et surt opstod herfra beklager men det er bare skod med sådan en vild hovedpine og spændt nakke ! jeg skal bare have løsnet op igen og træne hårdt for st styrke de rigtige muskler og så er jeg vel kørende igen vil jeg håbe !

img_3397

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badedate