Hvis jeg var hoppet i fjorden ?

Silver Shampoo, blondine.

Altså efter jeg har farvet mit hår lyst så er jeg nærmest afhængig af Loreals Silver shampoo, jeg bruger den ca. 3 gange i ugen.
Shampooen er en violet shampoo, der effektivt neutraliserer uønskede gule reflekser i håret og det har mit gule garn virkelig brug for, sådan er det når man hjemmefarver.

Jeg er nok pænere som mørkhårede men alligevel lavet jeg samme nummer hver sommer eller faktisk til foråret når solen begynder at titte frem ja så tænker jeg straks omg jeg skal farves total lyshåret og i en lille bikini men men men det bliver altid noget med tisgul hår som jeg så affarver indtil det meste er knækket af og derfra må jeg så lysne de sørgelige rester yderligere med silver shampoo og det er så der jeg er nu !

Nå men du kan køber silvershampooen her og den virker bare.
Hvis du mangler andre lækre skønhedsprodukter så er du stadig på den rigtige side, på Billigvoks kan du nemlig finde et hav af lækre produkter til en fair pris og med hurtig levering.

God fornøjelse.

img_3773

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg var hoppet i fjorden ?