Babyvisit

OLE VALENTIN !!!

Min søde svigerfar tjekker bloggen hver morgen for at se om jeg har lagt noget op og den sidste tid har jeg skuffet ham lidt, men det prøver jeg at gøre godt igen nu !

964ecd15-47c2-44ae-8dea-9964a2b5c508

Kære Ole og Momse (Numse som Lukan siger)

Vi savner jer og tænker på jer, vi ved I nyder livet og snart rejser sydpå igen hvor I jo elsker at opholde jer, vi kan godt “tåle” at vi desværre ikke ser jer så meget grundet afstand fordi vi ved I nyder livet og I har Momses smukke, kærlige familie omkring jer, venner har I jo også mange af, så vi ved I er i gode hænder !

Når det er sagt så håber jeg da snart vi kan ses igen ! Vi har det godt alle mand, drengene bliver større og mere umulige for hver dag der går men de er så sjove og har en fed humor !

Frederikke vores store dejlige pige trives i skolen og har et godt arbejde hvor hun knokler for at tjene penge på nogle af alle de fede studieture de skal på ! Frederikke er drengenes helt store kærlighed og de elsker når hun kommer på besøg eller når hun passer dem, bedre storesøster fåes ikke.

Nicolai og jeg har som altid gang i en masse projekter men forsøger også at finde tid til vores venner selvom det over de sidste par mdr har været begrænset hvad vi har plejet dem, jeg har håndbold tirsdag, Nick er til floorball torsdag og de andre hverdage bliver derfor lidt hellige for os, weekenderne går med fødselsdage, familiebesøg, projekter i huset og så bare kvalitetstid med drengene !

I år skal vi holde jul selv og nøjjjj hvor vi glæder os til at smovse og se drengene pakke gaver op, vi er lidt i tvivl om vi blot skal være hjemme eller vi tager I et lille hyggeligt sommerhus men der er da også lidt tid til endnu !

Nytår skal holdes med vores venner Tanja og Henrik og det bliver nok i et sommerhus et sted !

Nå Hr. Valentin så fik du lige dit helt eget blogindlæg, som du kan nyde med morgenkaffen !

Jeg vil runde af med at sige at vi elsker jer og håber I får en fantastisk tur sydpå.

Knus og kys fra os alle.

img_4089

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyvisit