Håndbold

Lukan ondt i øret !!!

Nu må det sku gerne stoppe, nu er Mikas frisk og Lukan har blot været meget forkølet de sidste 10 dage men han fejler så sjældent noget (7-9-13)

Da Lukan, Mikas og Nick skulle ud og handle i eftermiddags (jeg lagde i sengen med ondt i nakken) så ville Lukan lige vise Nick noget på trampolinen men fik ondt i øret af den kolde vind, kort inden han skulle puttes begyndte han så at græde og sige at han har ondt i det end øre (onde mor tænkte at det nok bare var for han ikke ville i seng) men i seng kom han og han blev ved at pylre men faldt dog i søvn i 15 minutter for så at vågne grædende og sige han havde ondt i øret, nu har han sovet i 5-10 minutter af gangen de sidste 2 timer og vågner og græder, jeg har måtte opgive mit afsnit af Rita for at putte mig med ham.

Jeg har aldrig haft ørepine men alle siger det gør vildt ondt, det er jo nok noget forkølelsesøre men jeg kan intet se så lad os håbe det snart bliver bedre, han kan jo heldigvis selv sætte ord på og bliver det nødvendigt så har Nicolai lovet at tage tjansen hjemme imorgen !

b2fa17c0-8c9e-4e4c-a40f-c25996c2c5c7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndbold