Bedsteforældre og brunkager !

Mit et og alt !

Det bedste der nogensinde er sket mig, er klart mine 2 drenge, mit eget kød og blod !

De giver mig så meget glæde og smil hver dag !  Selvfølgelig kan det være hårdt med 2 vilde drenge, men hold nu kæft hvor er de dejlige på hver deres måde !

Lukan er ikke så meget til kys, nusse og kram men her på det sidste er han begyndt gerne vil ligge og putte tæt på sofaen eller hvis han får lov at sove i vores seng og jeg putter ved ham så siger han “mor det her er bare så hyggeligt” han snakker om ting, som han har tænkt over og jeg kan blive overrasket over hvilken store tanker så “lille” en dreng gør. Han er meget privat af natur og det er ofte først når mørket er faldet på og vi ligger helt alene, han deler sine tanker ! Han er så følsom og meget “dybere” end man skulle tro, når man ser ham tonse rundt i løbet af dagen. Han er helt sin egen og en fantastisk kreativ dreng !

Mikas er helt anderledes end sin storebror ! Han er i ALT man skal virkelig være over ham ! Han trykker på alt der ligner knapper, dvs alarmer i butikker, kontakter, dørtelefoner, og kasseapparater i butikker hvis han får held af det. Han er virkelig bare så mega nysgerrig og stikker altid af ! Mikas sætter os virkelig på arbejde når vi er ude i det offentlige rum, det er et helt show !

Nå men udover han bare er en pilfinger så er han vild sjov, han fortæller løgnhistorier så det basker og ofte til stor morskab for pædagogerne i børnehaven ! Han mega lyver og finder på historier. Man kan sjældent regne med de ting han fortæller, for ofte er det løgn og latin men altid med et smil på læben  ! Mikas er bare en veltilpas, glad dreng.

De 2 drenge er bare top forskellige men de er lige dejlige og jeg er så taknemmelig over de er glade, raske og altid elsket. Mine drengebørn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedsteforældre og brunkager !