Gode gamle glaskugler !

Gymnastik

Mikas siger nej når jeg spørg om han vil gå til håndbold eller fodbold så da jeg spurgte ham om han vil gå til gymnastik og han sagde ja så var der da ingen tvivl om vi skulle til gymnastik, han glædede sig mega meget og sagde hele tiden “ Mor jeg er SÅ klar”.

Med det samme vi kom i hallen, var han bare mega glad og top klar ! De skal jo selv være i hallen og forældrene venter udenfor så jeg knipsede lige et par billeder inden de gik i gang !

Mikas havde snakket om andre børn fra børnehaven som også skulle til gymnastik men jeg kunne da ikke genkende nogen, mens jeg sad ude og snakkede med de andre forældre blev jeg klar over jeg måske var det “forkerte” sted ! Vi var kørt til gymnastik på Ringkøbing skole og ikke Alkjærskolen hvor Lukan går og Mikas’es børnehave er tilknyttet 🙂 nå så skal vi jo bare til gymnastik på Alkjærskolen på onsdag, ingen skade sket 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode gamle glaskugler !