Vores ferieparadis

Far, savnet er så stort !

I mandags sov min far ind efter kort tids sygdom, det gør så ondt og jeg savner ham uendelig meget !
Vi har altid været meget tæt.
Både bedstemor og bedstefar har været stor og vigtig en del af vores liv, ikke kun af mit liv men også drengenes og ikke mindst Nicolai som ofte drog på fjorden med far !

Han var ALTID i gang med noget, han kørte land og rige rundt for at hjælpe andre mennesker, han var glad, ærlig og retskaffen !

Han var et rigtig godt menneske og jeg vil savne ham i alt jeg gør, han fik jo altid et billede eller en snak om alt vi gik og lavede herhjemme, han bekymrede sig om os og talte om os med hans venner.

Savnet er sindssygt stort men han fortjente så meget at få fred og slippe for smerter, han kæmpede til det sidste og var bare så mega sej hele vejen igennem hans sygdomsforløb !

En anden MEGA sej person er bedstemor, hun klarede alt med medicin, pasning, indkøb, pleje og snakke i de mørke aftentimer, hun gjorde alt for hans sidste tid skulle være præcis som han ønskede det og det er jeg hende evig taknemmelig for.

Vi vil mindes ham med smil og latter, far ønskede på ingen måde vi skulle gå at være kede af det og det vil vi gøre det bedste for at ære. På gensyn elskede far, jeg glæder mig til vi igen er samlet.

Tak til alle mine søde venner, veninder og bekendte for de søde beskeder, gaver og blomster ! Det er jo helt vildt og det hjælper til at hele mit knuste hjerte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores ferieparadis