Sensommer !

Så blev det 2022

Hold da helt op der er sket meget siden jeg sidst har skrevet herinde !

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte ?

Vi har det godt herhjemme, som alle andre er vi mega trætte af corona men forsøger at ikke lade det styre vores liv.

Jeg er begyndt at arbejde (praktik) hos kommunen på kontor og det er jeg super glad for.

Drengene trives i skole og fritid, Lukan er begyndt til fodbold (igen) men denne gang er det et kæmpe hit og han har totalt overvundet hans generthed så vi kunne ikke være mere stolte !

Der er desværre også sket det helt forfærdelige at jeg har mistet min elskede far til kræft !
Det må have været den værste periode i mit liv, det har været så frygteligt og se ham forsvinde på den måde og alt for tidligt ! Jeg savner ham så meget og tænker på ham 1000 gange om dagen, jeg mangler ham i mit og ikke mindst min families liv. Jeg har heldigvis stadig “bedstemor” som jeg kan tale om savnet med og vi mindes også de mange sjove og gode stunder vi fik med min far. Vi griner tit når vi snakker om hvad han ville have sagt eller gjort i forskellige situationer men vi fælder også en tåre når savnet bliver for stort og det gør ondt på sjælen !

Jeg vil ikke skrive så meget mere om det fordi det stadig gør alt for ondt men hold nu op hvor jeg savner ham og jeg forbander kræft langt væk.

Min gamle morfar på over 90år er også netop blevet ramt af kræft. Min mor og jeg skulle have været i Thy og besøge mormor og morfar i tirsdags men eftersom Nicolai mandag fik konstateret corona måtte vi desværre udsætte det, øv altså.

Nå det blev lige alt for denne gang, måske jeg kunne blive bedre til at skrive lidt herinde igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sensommer !