De skønneste luftige boller !
Lukan og mig har bagt boller, vi bagte dem faktisk også igår men fik spist så mange at vi bagte en portion mere !
2 æg, 1200 gram mel, 50g gær, 2 tsk sukker, 2 tsk salt, 6 dl mælk, 200g smør – 3 dl gulerødder (revet) solsikkekerner ca 1 dl
Mælken lunes, gær,sukker, æg, revet gulerødder, solsikkekerner og salt røres ud heri. Smøret gøres medgørligt i microovnen og blandes i melet. De hele æltes sammen til dejen er glat og smidig. Hæver ca. 1 time.
Dejen æltes let igennem. udrulles til boller á ca. 100 g, der sættes på bagepapir. Efterhæver ca. 30 minutter.
Pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 180 grader C varmluft i ca. 10-15 minutter.
Ingen kommentarer endnu