Motion, grin og snak !

Tøsehygge !

I aften fik jeg set nogle dejlige veninder som der bare får alt for lang tid imellem jeg ser ! Vi har alle travlt med familie, jobs og fritidsaktiviteter men i aften kunne vi endelig ses ! Skønt skønt skønt, bare nogle top dejlige seje piger men ben i næsen og som man bare kan dele alt med !

Vi fik grinet, snakket om alt mellem himmel og jord men især også om vores børn, jeg fik sagt højt jeg vil tro for første gang at jeg nogle gange er bange for om Mikas en dag kommer til at fejle noget alvorligt, det fik vi snakket lidt om og det lettede faktisk, måske det er naturligt nok at have det sådan, fordi han har været hårdt ramt af alt muligt i forhold til Lukan, så alene det lige at få det sagt har faktisk gjort mig mindre nervøs og bekymret, jeg har jo tænkt at det måske var en mor ting at man kan mærke hvis der er noget “galt” /under opsejling med sit barn, men nu tænker jeg mere at det nok bare er en bekymring fordi vi aldrig helt fandt ud af hvad han fejlede og han bare har været hårdt ramt så det var bare skønt med lidt positive tanker og inputs fra de andre skønne mødre !

Heldigvis har den tanke der har fyldt mest i mit hovede den sidste periode været “taknemmelig” både mig og Nicolai nyder bare vildt meget at det går godt med begge drenge, vi kan se og mærke de er glade, sunde og raske og især på Mikas kan vi bare mærke hvor stærk en dreng han bliver for dag til dag og det er da bare det fedeste i hele verden!

Hvis blot mine drenge forbliver GLADE OG RASKE, så vil jeg ikke bede om mere !

Se lige disse skønne piger ! Min veninde Tanja skulle også have været med men blev desværre forsinket på jobbet !

img_2212 img_2213 img_2217

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motion, grin og snak !