Mmmmmm pølsehorn

Legoland og legoland !

Vi kørte fredag til Legoland ! Det var så perfekt for vi var der kun en time før de lukkede så der var jo ingen mennesker og ingen steder skulle vi stå i kø men kunne blot gå lige ind i forlystelserne. Vi prøvede alle de vilde og op til flere gange, det er så skønt at begge drenge ikke kan få det vildt nok !

Vi overnattede i vores gamle campingvogn og lørdag var vi så afsted igen men der var jo så mange mennesker og så meget kø, så allerede kl 14 gav vi fortabt og kørte igen.  Nu er vi meget trætte (nok mest mig) men vi har haft det så sjovt og det har killet i maven !

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mmmmmm pølsehorn