Kontrol af knæ nu 14 dage efter operation.

Life saver !

Jeg har så meget uro i det skide knæ og i morges var jeg desperat fordi jeg bare ikke kunne være nogle steder ! Jeg skrev til min søde far om han havde et godt råd mod uro i benet fordi jeg ved han har bøvlet med det og jeg tror ikke der gik 10 minutter fra min SMS var sendt til han stod udenfor døren med det helt store udvalg af medikamenter mod uro i ben !

Jeg nuppede hurtigt et par piller og det hjalp lynhurtigt så jeg kunne komme ind og få en lur ! Hold nu op hvor skønt og få lidt ro i det ben ! Som I kan se er mit højre ben forsat ret hævet men føler endelig det bliver bedre !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontrol af knæ nu 14 dage efter operation.