Ligger mere ned en står op :(

Syge makker.

Ejner har simpelthen opført sig så fint når sygeplejerskerne er kommet, han går lige ud og hilset når de kommer ind af døren og så sætter jeg mig ved bordet mens de begynder at gøre drop går, Ejner går bare hen og ligger sig eller sætter sig foran min stol. Han ligger så bare og putter ved mig mens jeg bliver koblet til og der bliver åbnet for medicinen, det hele tager ca en halv time og undervejs har jeg skulle kaste op i en spand et par gange men her ligger han bare forsat i mig skød og sover !

Sygeplejesken er her jo indtil antibiotikaen er løbet igennem men Ejner har kun øje for mig, lidt urolig af en hvalp på 4 mdr.

En rigtig god syge makker siger jeg bare !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ligger mere ned en står op :(