Solsengen var et hit !

Hårdt ramt af soleksem !

Allerede på anden dagen var jeg ramt af soleksem, det er bare mega træls da det betyder jeg næsten er lige så bleg som da vi tog afsted, jeg har måtte opholde mig meget i skyggen og alligevel er jeg bare mega hårdt ramt ! Vi skal hjem imorgen tidlig og har haft en perfekt ferie på nær det soleksem ! Da vi jo skal til Malaga om 3 uger så skal jeg bare have fundet en mirakelkur inden næste ferie !

image

 

image

image

 

 

2 kommentarer

  • Stine

    Hej 🙂
    Har du fundet en mirakelkur mod det? Det ligner det min søn får HVER gang viber afsted 🙁
    Uanset om vi smører i høj faktor, giver bade t-shirt på eller andet, så får han det altid indenfor de første 2 dage…. han er 11 nu, og det har været sådan siden vi var afsted første gang da han var 3!!
    Mvh Stine Sølbeck

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria

      Hejsa, det lyder godt nok træls, vores den mindste får det også men ja vi har fundet en kur der virker (på mig)! ! Jeg spiser kalk og tidselolie et par uger før vi skal afsted og det virker så fin ! Prøv at Google det, så kan du finde noget noget omkring brug af tidselolie og kalk i forbindelse med soleksem ! Jeg ved ikke hvordan og hvorledes det er med børn, personligt så giver jeg ikke min den lille noget mod soleksem men det kunne jeg måske godt finde på når han blev ældre men ikke endnu !

      Fandt også lige et link med noget naturmedicin som jeg har læst skulle virke rigtig godt på nogen.
      http://www.netgreen.dk/shop/150-stk-food-465p.html

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solsengen var et hit !