Kjoler fra TP kjoler i Skjern !

Mit job, mit kontor.

For de der ikke ved det, så arbejder jeg ved et firma i Herning som hedder Jørgen Friis Poulsen a/s, her har  jeg været i lidt over 6 år.

Jeg blev for mange år siden udlært Teknisk Designer men arbejder nu som projektassistent hos JFP.

Jeg er til daglig sekretær for direktøren og nogle af de andre ledere og laver alt muligt forskelligt lige fra salgsarbejde til skitsetegninger af nye byggerier samt ad hoc opgaver, jeg har ikke ens dage hvilket der passer mig fint, jeg vil helst have travlt hver dag, dagen lang og keder mig for vildt på de dage jeg ikke har så meget at gribe i ! Her op til ferien er der ret stille på kontoret så jeg har taget lidt før fri og ellers bare kommet i bund med gl. hængepartier.

Jeg har de bedste arbejdskollegaer og er på den bedste arbejdsplads man kunne drømme op, vi får rigtig mange personalegoder i form af fede koncerter i parken, underholdning i MCH, diverse standup shows og foredrag, jamen vi har det så godt og jeg kan også nævne at JFP har været på en fed rejse til Rom, Hamborg osv. osv.

JFP er virkeligt et firma der behandler sine medarbejder godt ja faktisk langt udover det sædvanlige og jeg har været så stolt og glad for mit arbejde, hvilket også betyder jeg har lyst til at yde og give tilbage til firmaet.

Nå nu ved I hvad jeg laver når jeg ikke nyder fritiden med venner og familie.

image image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler fra TP kjoler i Skjern !