Stakkels Mikas !

Solen varmer men hvad hjælper det !

Humøret er i bund, vi har alle været hjemme i dag fordi vi simpelthen ikke har fået søvn i nat, jeg har sovet til middag med drengene 2 gange i dag og det har været nødvendigt ! Mikas har trods 2 gange lur været meget pylret og ramt, han er ikke frisk og han er meget mut og ked af det !

Det er så hårdt at se ham sådan igen fordi han ellers bare er sådan en sjov glad dreng !

Vi har ventet hele dagen på en opringning fra bøeneambulatoriet, men det er endnu ikke kommet ! De må hjælpe os fordi det kan vi ikke overskue ! Stakkels Mikas han er jo rigtig hårdt ramt mens Nick og jeg kun” mangler søvn og er psykisk påvirket af situationen !

Vi er dybt taknemmelig for vi ikke har er alvorligt sygt barn men derfor synes vi stadig det er skide hårdt for os alle, det er jo vores situation og den situation vi sidder i og selv om det bare er øregas i forhold til andres langt mere alvorlige situation så er det nu engang det vi står i og som vi kan forholde os til samt mærke hvilken påvirkning det har på vores lille familie !

Vi er trætte og kede af det og vil bare have Mikas frisk igen !


image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stakkels Mikas !