Alternativ behandling !

Tanja musen !

Jeg har seriøst ikke set min veninde Tanja i flere mdr og skulle egentlig have været ude og spise med et par veninder i dag men det gik i vasken så med kort varsel blev Tanja og jeg enige om jeg skulle smutte forbi og se deres nye hus (mega lækkert hus) når ungerne sov ! MEGA hyggeligt, det var så dejligt at se hende og Henrik igen, vi slappede bare af i sofaen med en kold øl og fik samlet op på alle de ting der var sket de sidste par mdr !

Tanja er klart en af mine bedste veninder og hun er bare en super skøn blondine med ben i næsten, hun får mig altid til at grine og er bare så nem at snakke med, vi har nok samme smag og mening om hvordan vi synes tingene skal være derfor har vi også bare så nem ved at snakke sammen, jeg føler mig altid super godt tilpas i hendes selskab ! Sikke en skøn aften ! Nu glæder jeg mig til de holder indflytterfest så regner jeg med Nick og jeg kan komme på druk sammen, det sker desværre alt for skældent !

img_9730 img_9731

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativ behandling !