Børneværelse, ting fra og til abeungen !

1 uge røgfri !

Det er altså skønt ikke at ryge mere og i aften er det en uge siden jeg stoppede !

Jeg har prøvet at stoppe ret mange gange og det er lidt forskelligt hvilken metoder jeg har brugt for at komme rygningen til livs, denne gang brugte jeg nikotinplaster de første dage og ellers “en kold tyrker”

Andre gange har jeg brugt motivations lydbånd som denne Rygestop på 1 time og det fungere også rigtig fint for mig, manden som fortæller hedder Malte og han er super behagelig at lytte til ! Jeg har tidligere smidt mig i et varmt karbad, taget ørebøfferne på, hørt mit rygestop lydbånd og herefter været motiveret og klar til at stoppe, det er en billig metode til at lige finde motivationen til en rygestop frem, jeg kan rolig anbefale dette lydbånd  !

 

 

 

 

Held og lykke til jer ryger som gerne vil stoppe ! Mit bedste råd må være, stop kun når du er motiveret og virkelig har lysten til at stoppe ellers bliver det for træls men hvis du er top klar og motiveret så er det MEGA nemt at stoppe med at ryge !

 

img_3512

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneværelse, ting fra og til abeungen !