Weekend juhuuuuu

Familien Lort

Omg så mega flot, vi mega hygger i svømmehallen som de mange andre familier som også nød søndagen i det varme vand !

Pludselig kalder Nicolai og jeg har har noget med til Mikas for han havde skidt og hans badeble havde lækket lort, jeg kiggede hurtig rundt og der var lortekerner alle steder jeg skyndte mig op med Mikas og ud under bruseren og fik alt lort skyllet af ham !

Så begynder folk at komme ud i omklædningsrummet fordi varmtvandsbassinnet var lukket eftersom et barn havde skidt i poolen, overvejede et sekundt ikke at sige noget og bare lade folk snakke om alt det lort men bestemte mig for at gå til bekendelse og undskylde for de var blevet sendt op ! Omg så flovt !!!

Da jeg mødtes med Nicolai udenfor fortalte han så at det havde været mindst lige så flovt inde i svømmehallen fordi livredderen bare havde mega råbt : alle op af det varme vand, der er en der har skidt i poolen !!!!

Nå jamen det var sku flovt selv om vi ikke kunne gøre for det, han havde badeble på men den holdte åbenbart ikke tæt ! Ovenpå den klamme oplevelse og alle de skuffede badegæster kørte vi ned i byen og trøstespist en stor softice !!!

img_4518

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend juhuuuuu