Makeup!

Da jeg var helt ung købte jeg kun billigt makeup, vi snakker alt det billigste jeg kunne finde og stod der Gosh på, så var det ikke unormalt og faktisk ret tilfredsstillende, men nu !!!

Av min arm, jeg ved ikke hvorfor det er gået denne vej, men nu har jeg nogle ynglings produkter og der er sjældent de billigste på marked!

Når jeg tænker over det, så startede det nok med den der: Jeg skal lige forkæle mig selv med noget ekstra lækkert (dyrt) og så er jeg bare blevet afhængig af de produkter der ellers kun var tiltænkt som et engangstillfælde og lidt selvforkælelse!

Nu skal det ikke lyde som om, jeg køber de dyreste produkter i makeup for det er jeg alt for nærig til, meennnnn prisen er altså gået op siden jeg tidligere brugte Gosh.

Her er de produkter, jeg bruger til daglig nu og nærmest ikke kan leve uden, det er selvfølgelig produkterne fra Youngblood og Clinique som koster kassen, mens L’Oreals produkter er mere prisvenlige.

img_3861

Jeg var i dag inde på Matas og bestille en ny Foundation, jeg var løbet tør men heldige mig `der var 3 for 2´ !!!! Ja jeg hoppede i fælden og købte 3 produkter i stedet for 1.

Det ene produkt er selvfølgelig en ny Foundation, den jeg bruger hedder L´Oréal Paris Infallible Foundation 300 ambre, den er super lækker og fugtgivende, den kan du finde her!

product_v1_x1

Et andet produkt jeg købte var L´oréal Paris Infallible Fixing Misk, den fås her, det er ikke et produkt jeg kender eller har prøvet før, men måske det bliver endnu et skøndhedsprodukt som jeg ikke kan undvære i fremtiden.

product_v1_x1

Sidst men ikke mindst blev det til Infallible Cover Concealer palette, jeg kunne godt tænke mig at finde “drømmeproduktet” til at dække mine pigmentpletter, så nu skal denne concealer palette have en chance, du kan købe den her!

product_v1_x1

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt husseng færdig !