Prutter er så mega sjove !

What a day

En helt forkert fredag, startede dagen med at sove over os og da vi afleverede Mikas bemærkede vi hans halten var blevet værre, nå på arbejde og havde mega travlt ! Ringede til lægen men kunne ikke få en tid til Mikas i eftermiddag så enten kviktid i dag som er kl 12 ellers skulle vi vente til mandag 10.20 nå men så blev det kviktid, Nick havde et par møde så mig afsted til lægen med Mikas ! Her fik jeg besked at røngent i Ringkøbing var under rep indtil tirsdag så vi kunne vente eller tage til Tarm, her kunne vi også få taget røngent men ikke få svar, sidste mulighed var Herning hvor vi både kunne få taget billede og få svar, så tilbage til Herning og hente Nicolai og op på sygehuset ! Vi endte med at være der til kl 19 og svaret var heldigvis ingen brud, lægen var faktisk lidt usikker på om det var venstre ben han haltede på i stedet for det højre som vi havde fået taget billeder 4 timer tidligere ! Nå men sagen er at vi skal se tiden an en uge mere (jeg tror det er højre ben han halter på) vi krydser finger på det snart er bedre !

Frygtelig at vente så længe, det er sku ikke nemt at underholde Mikas i et venteværelse i 5 timer ! En mega lang fredag men vi er glade for vi fik det tjekket ! Han halter stadig meget  i dag men vi ved da han ikke har brækket så det var ventetiden værd !

af89a166-dab8-4d2e-bb13-361a9b55275d

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prutter er så mega sjove !