Mandag er bare en skøn dag !

Nye bryster ??

Det er efterhånden små 10 år siden jeg fik lavet bryster og som mine venner og familie ved så gik det ikke helt efter planen og jeg fik efterfølgende lavet en del bryst løft for at pynte på resultatet.

Nå men det var dengang og det lever jeg fint med selvom det altid spøger i mit baghoved når jeg er afklædt i forbindelse med svømmehal besøg, omklædning til håndbold osv osv. De er sku ikke lige som jeg havde drømt om, men alt taget i betragtning så er de flotte nok og mange vil stadig misunde dem.

Nu har jeg så leget lidt med tanken om at få udskiftet mine implantater (det anbefales efter 10-15 år) og få et nyt brystløft (grundet mit ar som laver en fold), jeg har kontaktet Nygart privathospital og nu kommer det fuldstændige vilde, jeg har bestilt tid til forundersøgelse !!!!

Jeg er meget i tvivl om Nygart tror de kan pynte på det resultat, som jeg fik lavet på Aleris privathospital, måske de ikke engang vil pga. det meget arvæv jeg har fra tidligere operationer MEN jeg har bestilt tid i december og jeg glæder mig, jeg er både spændt og nervøs, jeg håber selvfølgelig, de siger de kan pynte på resultatet og de godt vil lave det, men nu må vi se 🙂

Så skal jeg bare lige have fundet 50.000,- (det er så sindssygt mange penge) Jeg skal i hvert fald spille lotto på lørdag.

48350f07-df16-4d37-bc7b-87bd7f8d8b75

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag er bare en skøn dag !