Gårdbesøg !

Håndboldpiger !

Vi har det så mega sjovt til håndbold, det billede er i omklædning efter en kamp vi tabte med 13 mål, vi laver fis og ballade og det er så fedt alt det sociale som følger med ved denne holdsport !

Her kommer mit problem, min nakke, skulder og ryg bryder sig ikke om håndbold mere ! Det gør ondt at løbe, få skub og efterfølgende har jeg ret ondt ! What to do, kan man gøre en piskesmæld skade værre eller er det blot godt med motion trods smerter under og efterfølgende ! Jeg ved det ikke men elsker jo mit hold og motionen ! Det er næsten et år siden jeg kom til skade i en kamp og der går ikke en eneste dag hvor jeg kan se mig fri for ondt i nakken, skulderen, ryggen, skulderen er blevet så meget værre med tiden og jeg magter det ikke, jeg burde træne den men kan ikke grundet smerte/betændelse i skulderled så det er sku lidt op af bakke ! Nå lidt brok, det er sku da bare træls det skal blive ved at sætte en mørk plet på min hverdag, det er træls når jeg skal tumle med drengene, række dem noget på bagsiden og alm små hverdagsting som jeg bare ikke kan i samme grad som inden skaden !

Jeg ved forresten ikke om det er piskesmæld, jeg fik blot afvide ved lægen den gang at jeg havde en forstuet nakke og en hævning omkring den ene nakkehvivel, det er kiropraktor som siger at en forstuet nakke er piskesmæld ! Uanset navn er det sku bare træls og jeg prøver at holde håbet oppe på at det måske kan blive bare lidt bedre engang for jeg har nok opgivet troen på det bliver 100% godt igen !

Jeg håber at jeg kan fortsætte med håndbold for det er bare skide sjovt og sikke en flok skønne kvinder, lidt heldig har man dog lov at være !!!

a66d9363-b722-4803-9033-053c4875aa38

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gårdbesøg !