Man tror det er løgn men desværre nej !

Myllerbæ !

Det er vildt hvor mange bleer både farmor (havde drengene til middag) og mig fik skiftet igår, Mikas har total myllerbæ oveni alt andet men jeg tror simpelthen på det nu kun kan gå den rigtige vej, øjenbetændelse er på retræte, byld på benet på retræte så mangler vi bare overstå opkast, snot, feber og myllerbæ ! Lukan går det fint med dog bliver han ved at sige det larmer i hans ene øre altså runger i han ene øre når han taler så der må jo være en prop eller noget, han hør næsten ikke hvad vi siger og han skruer total op for tv’et !

status på mig er lort med nakke og skulder, svar på MR af skulderen er at det ser ud til der er en lille skade på ledlæbe eller læbeled eller hvad det hedder, det kræver ikke operation men kikkertoperation kan komme på tale men i første omgang står den på seriøst genoptræning ! Såååå jeg skal lige tage mig sammen til at stoppe fuldstændig med håndbold og så bare intensiv optræning af nakke og skulder !

Nå men mon ikke det snart kør på skinner herhjemme igen, jeg tror på det og hvis man tror nok på noget så bliver det jo til virkelighed ikke ??? 🙂

583f26d8-579f-4157-9fbc-cce1d4c48793

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man tror det er løgn men desværre nej !