Førskoletaske/børnehavetaske

Vi tager “hul” på fredag d. 13 !

I dag er det meste bare gået galt og uden at trætte jer med alle detaljer om alle de ting, som der er gået galt i dag så kan jeg kort fortælle om slutningen på dagen !

Vi tog på mac D for få nem aftensmad, da vi gik ud derfra faldt Mikas og slog hul på det ene knæ, han græd og græd og på vej hjem i bilen sagde jeg til Nick “nu mangler det bare vi taber den sofa vi har på traileren så har det været gennemført en uheldig dag” nå men vi kom hjem uden at tabe sofaen men lige som vi kom hjem så faldt Mikas og slog hul i hovedet !!!! For satan en panik for blodet løb jo bare ned at han hår og dryppede alle vegne og Mikas blev bare bleg og begyndte at brække sig ud over sig selv og gulvet mens Lukan bare råbte og skreg “hvorfor kaster Mikas op ? Skal Mikas til læge? Hvorfor bløder ham? Skal han til læge? Hvorfor kaster han op ??? Lukan var total panik og vi var af gode grunde total optaget af Mikas og få tørret blod af så vi kunne se hvor slemt det var !!!! Hold nu op et cirkus, heldigvis var det bare en lille flænge og efter lidt tid med en våd, kold klud på så holdte det da også op med at bløde, vi fik dem puttet og skulle bære sofaen ind, vi kom næsten helt på plads da jeg kunne mærke min skulder ikke ville mere så jeg sagde hurtig “vi må sætte den ned, men jeg sætter den ret hurtig i forhold til Nicolai hvilket resultere i at kanten af en firkantet træben på sofaen smadre ned og laver hul i vores trægulv, selvfølgelig ca 40 cm hvor det normalt ligger er tæppe så vi er nu så heldige at hullet i trægulvet ikke kan gemmes væk under tæppet men kan ses og bringe “glæde” hver dag !

Sikke en dag, det fede er at vi ikke behøver at frygte imorgen fredag d. 13 for vi har seriøst haft en uheldig dag i dag og forventer derfor intet mindre end en fantastisk skøn fredag d. 13 ! !

1f681dee-d5e2-4051-8aec-6974ecef8e63

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Førskoletaske/børnehavetaske