Far 60 år !

Dobbelt op på familiedag !

I dag har den da virkelig stået i familiens tegn ! Først i Haunstrup dyrepark med Mette & co., Malene & co., og mor og Svend ! Vild hyggelig dag og sikke fint vejr vi havde ! Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder men virkelig hyggeligt !!!

Aftenen stod på pizza ved min kære far som i dag blev 60 år !!! Vi var der næsten alle mand, Mette og Michael kunne ikke da Michael skulle på job og Mikkel var lidt sløj men ellers var vi der alle mand !!!!

Det var så længe siden alle søskende (fars børn) har været samlet deromme og det var virkelig bare sjovt, ungerne havde bare en fest, vi voksne kunne snakke og drille bedstefar.

Bedstemor og Bedstemor tog børnepasningen mens vi spiste pizza og de fik deres sag for med mine børn som altid skal vælte cola ud over det hele men det tager de som altid i stiv arm ! Tillykke gamle far og 1000 tak for i dag og alle de andre gode dage vi har sammen !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Far 60 år !