Undskyld mig !

Det er for sløvt på bloggen men vi har haft så travlt ! Hele weekenden gik med familiefest, både fredag, lørdag og var først hjemme søndag middag !

men men men nu skal jeg oppe mig lidt !

I aftes da ungerne var puttet kørte jeg om til min veninde Tanja og bare hyggede på sofaen med te, snoller og sodavand ! Vi skulle lige vende verdens situationen og det var så hyggeligt !

imorgen skal jeg høre planen for mit knæ så det bliver vild spændende, jeg håber jo lidt på jeg ikke skal under kniven lige med det samme fordi det passer ret dårligt i forhold til arbejde, vi er netop ved at afslutte et projekt og det vil jeg selvfølgelig gerne være med til eftersom det er det, jeg har arbejdet hårdt på de sidste 6 mdr!

Jeg må jo åbenbart heller ikke køre bil de første par uger og det er jo lidt dumt eftersom min arbejdsplads er i Herning og Silkeborg.

Nå men det skal jeg ikke bekymre mig om før jeg ved noget imorgen !

Billedet er fra veninde hygge i aftes, Tanja mente ikke hun kunne være på billedet uden makeup selvom jeg synes hun er så smuk uden !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg