Blåvand !

Nu er jeg også træt

Jeg arbejder jo på at gøre min krop stærk, hjernen kan jeg desværre ikke skynde på men kroppen er jeg rimelig meget selv herre over !

Jeg er blevet god til at gå småture (2-3km) og i dag cyklede jeg for første gang ned til fysioterapeuten, der er nok 3 km hver vej så nu skal jeg hvile lidt på lidt på sofaen.

Jeg har fået sådan en personlig træner (Jakob Bork) og han har sammensat en kostplan og træningsplan til mig, træningen kan jeg ikke endnu både pga manglende energi og mit dårlige knæ MEN kosten begyndte vi på forrige mandag og de første 2 kg er tabt så mangler jeg bare 6-8 kg, håbet er 8 kg men måske er 6 kg mere realistisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåvand !