Skulderoperation !

Julen 2023

Julen i år skal holdes hjemme. Vi skal bare være os 4 da Frederikke i år holder jul ved Far Kim og Magnus. Hun kommer heldigvis herud inden jul så vi lige kan ønske hende god jul og så bare fordi vi alle elsker når hun er her.

Vi fik lavet juledekorationer med bedstemor og da vi jo ikke selv har plads til så mange juledekorationer så kunne vi give vores søde “naboer” en og Nicolai kunne tage en med på job. Jeg er i fuld gang med at handle julegaver og det kommer som altid som et kæmpe chok hvor mange penge vi egentlig bruger på julegaver ! Nå men det er jo kun jul engang om året og det skal nydes. Vi hygger med en masse lækkerier og levende lys hver aften og jeg tænker vægten bliver slem presset i år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulderoperation !