Skøn fridag !

Skide Google !

Google er et super godt værktøj men det har sku også en bagside at kunne Google alt !

Jeg er totalt obs på alt vedr Mikas fordi han bare fanger alle infektioner pga astmatisk bronkitis og da jeg så hentede ham i dag sagde en af pædagogerne om vi havde bemærket om Mikas blev blå om læberne, lige da hun sagde det tænkte jeg øhhh ja igår søndag formiddag inden jeg skulle til KBH, Mikas var lige kommet udenfor og havde max været ude i 5-7 minutter da han var helt blå om læberne og jeg sagde til Nick at det var da vildt så hurtigt han kom til at fryse og vi heller måtte tage ham ind igen ! Hun fortalte så at I fredags var han også blevet helt blå om munden udenfor på trods af han havde vinterjakke og hat på og han ikke var kold, nå men det var jo hvad det er, det var jo også i en ude situation som hjemme ved os, da de så var kommet ind og han på et tidspunkt skulle have en tør ble så bemærkede hun at han nu igen havde blå læber og var helt bleg, hun havde kaldt en anden pædagog ind for lige at sikre sig de så det samme og den anden pædagog var enig i at havde blå læber, han fik dog hurtigt pæne farver igen og virkede upåvirket.

Hmmmm lillemor her ville så lige Google blå læber men det bliver man da bare skør af, det kan være alt muligt med hjerte, lunger, iltning af blodet osv MEN det kan også bare være noget med hans astmatisk bronkitis eller blot en reaktion på temperatur skift, jeg kunne ikke helt bestemme mig for om man bare skal se tiden an eller lige ringe til lægen for en god ordensskyld, synes bare vi ringer bekymret til dem konstant ! Nå men det er blevet til at Nick lige ringer til lægen imorgen og nok bare bliver beroligt med det er årstiden eller astmatisk bronkitis men skide google og gøre mig bekymret. Total hønemor.

IMG_8494

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn fridag !