Solallergi eller soleksem ?

Skal, skal ikke, skal !

Jeg har været meget i tvivl om jeg ville dele dette med jer da det er meget privat men det er alligevel god terapi for mig at få “lukket katten ud af sækken” da vi var på ferie fandt jeg en knude i mit ene bryst og var ved lægen som også var i tvivl om hvad hun kunne mærke og henviste mig derfor at ultralydsscanning og mammografi i Holstebro, jeg har her i eftermiddag fået en indkaldelse til på onsdag ! PÅ ONSDAG hold nu op der er lang tid til, jeg har jo tænkt alt muligt og tænkt over hvad det værste kunne være, men det er jo spild af tid at tænke alt muligt når det højest sandsynligt er ganske uskyldig ! Jeg tror det er en ufarlig fedtknude eller måske noget arvæv jeg kan mærke men jeg får jo besked på onsdag så indtil da vil jeg prøve at skubbe det i baghovedet og glæde mig over jeg snart kan få svar og igen jeg tror selv det er ingenting men mit hovede løbet lidt afsted mig i ny og næ !

Det er lidt sjovt for Nicolai siger ingenting og tager det meget roligt måske lidt for rolig, da jeg sagde til ham i dag at nu havde jeg fået en tid til på onsdag svarede han, nå til tandlægen ? Øhh nej Nicolai, følg lige lidt med ! Ha ha ha

img_2682

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solallergi eller soleksem ?