Dobbelt op på familiedag !

Hård dag !

Efter en travl weekend var jeg MEGA smadret i dag, min tlf begyndte allerede at kime fra kl 07.30 og jeg har haft travlt.

Lang historie – jeg var i eftermiddags forbi lægen fordi jeg ikke synes jeg “fungere” ordentlig i hverdagen grundet min nakke og skulder og de ting som mit piskesmæld har gjort ved mit hovede med koncentration, hukommelse, natteroderi, træthed osv uden dette indlæg skal være en total klagesang så er det bare træls !

Lægen synes jo jeg skal ned i arbejdstid men det takkede jeg pænt nej til fordi jeg ved at det kommer der ikke noget godt ud af i mit hovede fordi så vil jeg plage mig selv med dårlig samvittighed (husker tydeligt fra min graviditet) nå men det jeg kan prøve er sådan et tilbud i Middelfart hvor man kan lære at kende sine begrænsninger, hvordan man kan få en god hverdag trods smerter, de kan komme med gode råd til håndtering af smerte og de psykiske ting som følger i kølvandet på kronisk smerter, de skal også kunne hjælpe med værktøjer til at efterleve sine begrænsninger og hjælpe en til hvordan man siger nej 🙂 jeg er nu lidt i tvivl om de kan banke noget ind i bøtten på mig for jeg tvivler på jeg nogensinde får lært at efterleve og måske acceptere mine begrænsninger !!!

Det er fucking svært når man vil så meget men hovedet og kroppen siger “nu skal du hvile” det slås jeg med hver dag og jeg kan ikke forstå jeg ikke har vundet endnu 🙂 🙂 🙂

En god ting i dag var dog at min læge “hold nu fast” ikke lukkede håndbold for mig !!!

Jeg forklarede hende at jeg selvfølgelig havde ret meget mere ondt et par dage efter bold men at de giver mig rigtig meget positivt socialt og for min psyke ! Jeg får motion og hun kunne godt forstå at jeg måske ville “sælge” et par dage for at give mit hovede noget positivt, selvfølgelig klappede hun ikke i hendes hænder og hun synes det var svært at sige for/imod fordi hun netop synes jeg skal mærke efter om det giver mig mere end det tager sååååååå jeg prøver igen imorgen og kan jeg mærke med tiden det ikke kommer til at fungere så må jeg jo vælge det fra !!!

Puha det blev en helt stil men det er også noget der fylder ret meget i mit liv !

Det jeg er meget taknemmelig for er mine 2 drenge, de fylder mig med så meget glæde og heldigvis er de sunde og raske ! (Med undtagelse af Mikas’es opkast halløj, vi havde lige en tur i nat så det var så synd for ham, men vi håber han snart vokser fra det)

Vi kæmper videre og nyder stadig fede oplevelser og skønne dage så det hele skal heller ikke lyde så sort, for vi har det jo godt i forhold til så mange andre og vi skal have det godt for vi har kun dette ene liv ! Op på hesten, jeg er min egen lykkesmed !

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dobbelt op på familiedag !