Georg

Nyder stilheden !

Jeg har ellers været så positiv de sidste ca 14 dage fordi jeg kan mærke jeg endelig får mere energi men med energien kommer også lysten til at lave mere herhjemme og det tror jeg at jeg betaler prisen for i form af hovedpine !

I dag har jeg haft hovedpine fra jeg vågnede til jeg går i seng om lidt, jeg har spist hovedpinepiller af flere omgange men synes ikke de har haft virkning, jeg har været mega smadret og har ikke orket noget øv bøv, det skal jeg prøve at acceptere at de dage også er der men det er bare træls og jeg var derfor også inde og hvile her til eftermiddag.

Jeg har netop været ude at gå min daglige gå tur. Det er bare mega skønt for mig med lidt motion, faktisk især i mørket for der er intet jeg skal forholde mig til og jeg kan derfor bare slappe af og nyde at få mig rørt !

imorgen venter endnu en hård, lang dag fordi vi skal til kontrol i Århus, det er blot en snak med kirugen omkring forløbet og en mulighed for at stille spørgsmål !

Det bliver faktisk først rigtig spændende når jeg i april har tid til en neuropsykolog i Holstebro, her laver de en masse test på hvilken evner jeg evt har mistet og hvad jeg evt skal arbejde med at forbedre eller acceptere de ting som jeg ikke rigtig kan mere !

Nå men imorgen skal overståes og så skal vi igen bare i sommerhus og slappe af.

Lørdag har Mikas fødselsdag så det skal vi bare selv fejre i et sommerhus, det bliver så hyggeligt !

Søde farmor tager hjem i vores hus og gør køkkenskabe rene mens vi er afsted så det er mega fedt eftersom vi flytter om en uge og jeg jo ikke lige er så flyvende som tidligere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Georg