Nu når jeg alligevel ser træls ud !

Tudefjæs af de rigtige grunde !

For første gang siden jeg smadrede mit knæ og fik en hjerneblødning har jeg i dag været ude at løbe ! Jeg er så rørt over jeg kunne, det sidste lange stykke tid har jeg gået mindst 3 km hver dag (som led i genoptræning) og i dag kunne jeg så løbe, jeg kunne godt mærke mit knæ ikke er ok MEN jeg løb ! !

Jeg er mega mega stolt og rørt ! Igår var det 3 mdr siden jeg fik en hjerneblødning og ENDELIG kan jeg mærke min krop bliver stærkere så nu mangler jeg bare alt det usynlige !!!

STOLT MED STOLT PÅ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu når jeg alligevel ser træls ud !