Første løbetur siden mit kejsersnit !

Besøg af Krista og hendes dejlige børn !

I dag fik jeg besøg af Krista og hendes søde børn (billedet er lånt fra hendes Facebook profil) de havde både gave med til Mikas og Lukan og det var dejligt at se og sludre med Krista igen ! Åhhhh hvor hun minder mig om øl, hun giver mig sådan lyst til at bare sidde og sludre en flok tøser og drikke øl, det må vi snart gøre igen ! Jeg trænger til at give den gas efter en lang hård graviditet !

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første løbetur siden mit kejsersnit !