Nyt hus !

Sneboldkamp og sofa

Her sidder vi så, altså mig og drengene ! Nicolai er sendt til 75 års fødselsdag ! Jeg bestemte mig for at blive hjemne så vi meldte til fødselaren for et par dage siden at jeg blev hjemne med drengene.

Jeg kunne slet ikke overskue så stor en forsamling, levende musik samt masse af snak og støj så jeg har bare slappet af hjemme.

Vi har lige været ude i sneboldkamp og det er måske første gang i snart 3 mdr jeg sådan rigtig har leget med mine børn mere end i 5 minutter og vi har haft det så sjovt, det var guld værd ! Nu skal vi bare nyde resten af lørdag hjemme.

Det der med at begynde at pakke kan jeg slet ikke overskue så det hænger lidt endnu. Nicolai siger at det skal han nok klare men jeg vil jo nok blande mig alligevel ‘ vi når det nok.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hus !